Graszoden-online

 

Tips & trucs

 

U gaat een gazon aanleggen, moeilijke klus? Valt best mee, Graszoden-online probeert u te helpen met tips om dit aan te pakken. Veelal algemene informatie, zo weet u waar u aan moet denken tijdens de aanleg van de graszoden. Maar natuurlijk proberen wij u ook te helpen bij het daadwerkelijk aanleggen van het gras, dit uiteraard online zoals u van ons gewend bent! Kijk maar eens op onze Online gazontest, deze test helpt bij het kiezen van de juiste graszoden.

Ook voor het onderhouden van uw gazon bent u bij ons aan het juiste adres. Met informatie en een Gazonmestlijn helpt Graszoden-online u uw gazon in een prima staat te houden. U vindt dit allemaal in de mini-cursus gazon die wij voor u ontwikkeld hebben.

Terug  

 

Maaien

Wanneer en hoe vaak moet er gemaaid worden? Het antwoord is simpel : wanneer het gras bijna tweemaal zo hoog is als het zou moeten zijn, moet u het maaien. Als u het gras nog langer laat groeien, gaat het plat liggen. Maaien wordt dan aanzienlijk lastiger. Maai uw gras wekelijks en houd het in de gaten na het bemesten. Ideale hoogte is 3-4 cm.
Laat het maaisel niet liggen, maar verwijder het direct.
Tip van de maand december 2018